Over het Bedrijf

Over ons

Over ons

Valentis is een internationaal farmaceutisch bedrijf dat de nieuwste technologieën implementeert en voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en kruidenproducten ontwikkelt en produceert op het gebied van natuurlijke gezondheid.
Onze voornaamste focus is vloeibare nutraceuticals en nanotechnologieën.

 

 

Onze Missie

Onze missie is om mensen te helpen hun gezondheid op een zo natuurlijk mogelijke manier te behouden. We beschouwen de beste behandeling, die natuurlijk en veilig is, een behandeling die het menselijk lichaam helpt te herstellen en de natuurlijke balans niet verstoort.
Valentis streeft ernaar om het voortouw nemen op alle gebieden van natuurlijke medische behandeling.

Onze activiteiten

Productcreatie

We werken binnen verschillende werkterreinen, maar het principe van natuurlijkheid wordt in alle afdelingen van het bedrijf gevolgd. Om betere alternatieven te bieden onderhouden we contacten met artsen en wetenschappers in onze zoektocht naar gebieden waar de bestaande geneeskunde tekortschiet. Op basis van ons onderzoek formuleren we innovatieve farmaceutische preparaten, registreren we behandelingen, passen we productietechnologieën aan en produceren we de producten zelf of besteden we de productie uit aan onze partners voordat ze op de markt worden gebracht.

Productie

De productie van alle producten van Valentis voldoet strikt aan de vereisten van het Good Manufacturing Practice-systeem. Het bedrijf verzekert en controleert de traceerbaarheid van alle producten van de productielijn, van de productie van actieve stoffen tot het verzekeren van geneesmiddelenbewaking.

Al onze productieprocessen en methodes voor kwaliteitscontrole zijn onafhankelijk gevalideerd. Onze externe leveranciers worden met grote zorg geselecteerd: al onze leveranciers worden door Valentis gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan onze specifieke normen voor kwaliteitscontrole.

We stellen hoge eisen aan onze producten om te voldoen aan de verplichtingen die zijn vastgelegd in de wet en EU-richtlijnen.

Kwaliteitscontrole

Elk nieuw product is grondig gecontroleerd op zijn effectiviteit en mogelijke bijwerkingen voordat het wordt vrijgegeven voor massaproductie. Tijdens deze fase wordt bewijs verzameld voor wetenschappelijke onderbouwing en worden specialisten op verschillende gebieden geraadpleegd. Onze producten worden alleen op de markt gebracht als we absoluut zeker zijn van hun veiligheid en werkzaamheid.

Het begin van Valentis
1919
Jarenlange ervaring
Het begin van Valentis gaat terug tot 1919, toen het Pasteur-station een vaccin tegen hondsdolheid begon te produceren.
1931
Vilnius Pharmaplant
Vilnius Pharmaplant begon zijn activiteiten in Vilnius en produceerde medicijnen die veel gebruikt werden in Litouwen en in het buitenland.
1963
Bacteriële preparaten
Pasteur-station werd omgevormd tot het bedrijf “Bacteriële preparaten”. Toen deze productie-eenheid onafhankelijk werd, werden de biofarmaceutica geproduceerd die aan het begin van de 20e eeuw het meest nodig waren.
2003
Valentis
Na een fusie van verschillende farmaceutische bedrijven in 2003 werd gekozen voor de algemene naam Valentis. Een Latijns woord dat "gezond en sterk" betekent. Sindsdien is het bedrijf uitgebreid en worden Valentis-producten geëxporteerd naar meer dan 40 landen over de hele wereld.
Vandaag
Valentis vandaag
Tegenwoordig is Valentis een internationaal bedrijf met dochterondernemingen in Zwitserland, Noorwegen, Duitsland, Polen en andere Europese landen, die de nieuwste technologieën implementeren bij het ontwikkelen en produceren van voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en kruidenproducten op het gebied van natuurlijke gezondheid.

Hoogste kwaliteitsnormen

GMP certificaat
Good Manufacturing Practice (Goede Manier van Produceren), productie van geneesmiddelen. Al onze faciliteiten, processen en producten worden gegarandeerd door GMP.
GDP certificaat
Good Distribution Practice certificaat voldoet aan de eisen voor veilig, hygiënisch en productgericht transport van humane medicatie.
ISO 9001:2015 certificaat
Dit certificaat bewijst het vermogen om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de regelgeving en om voortdurende verbetering aan te tonen.
ISO 13485 certificaat
Dit certificaat bewijst dat het bedrijf Valentis voldoet aan de eisen om medische hulpmiddelen wereldwijd op de markt te brengen en te verkopen.
EcoAgros certificaat
Het EcoAgros-certificaat bewijst dat Valentis biologische producten mag produceren.
Voedingssupplementen - HACCP
Hazard Analysis and Critical Control Points systeem (systeem voor gevarenanalyse en kritische beheerspunten) is geïnstalleerd in de productiefaciliteit
Internationale ontwikkeling

Valentis is een levend, constant groeiend bedrijf. Momenteel exporteren we naar meer dan 40 landen wereldwijd.

 

Door het streven naar efficiëntie willen we nieuwe partners aantrekken om uit te breiden naar nieuwe regio’s. Door onze ideeën samen met onze partners te ontwikkelen, geloven we dat we mensen echt een betere kwaliteit van leven kunnen bieden met een minimale impact op hun lichaam en het milieu.

 

Deze koers biedt ons een unieke identiteit en, naar onze mening, een aantrekkelijke uitnodiging voor partners om met ons samen te werken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Meer informatie