Diensten om aan uw behoeften voldoen

Productontwikkeling

De specialisten van Valentis zullen u professionele hulp bieden vanaf het eerste idee van een product tot de uiteindelijke productiefase.

We coördineren de creatie van uw productformule, houden u regelmatig op de hoogte tijdens de fasen van creatie en productie en geven u advies over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw product opvallend aanwezig is op de markt.

Contractproductie

Valentis biedt de volgende diensten aan:

  • Vervaardiging van tabletten, capsules, vloeistoffen en poederproducten
  • Primaire verpakking: blisterverpakking tabletten, zachte en harde capsules, bottelen van vloeibare medicijnvormen.
  • Secundaire verpakking: externe verpakkingen voor vloeibare, zachte en vaste geneesmiddelen.
  • Laboratorium testen: alle producten worden getest in overeenstemming met de strengste normen die vereist zijn bij de productie van geneesmiddelen
  • Opslag en logistiek: we slaan uw producten in de vereiste hoeveelheden op in onze magazijnen en onze bekwame medewerkers zorgen ervoor dat uw producten wereldwijd snel, flexibel en tijdig op de plaats van bestemming komen.

R&D

Interne eenheid voor onderzoek en ontwikkeling; veiligheids- en werkzaamheidstests van elk product. Meer dan 250 producten op belangrijke therapeutische gebieden.

Productie

Tabletten, capsules, vloeistoffen, poederproducten.

Primaire verpakking

Blaarvorming van tabletten, harde en zachte capsules, bottelen van vloeibare medicijnvormen.

Secundaire verpakking

Buitenverpakking van vloeibare, zachte en vaste geneesmiddelen.

Logistiek

Onze talrijke producten zijn in de gewenste hoeveelheden in ons magazijn beschikbaar. Onze competente medewerkers zorgen ervoor dat uw producten snel, flexibel en tijdig hun bestemming bereiken – wereldwijd.

Private label

We kunnen u kant-en-klare en geteste producten aanbieden voor uw portfolio.

Liposomale producten

Dit zijn innovatieve vloeistoffen, waarbij voedingsstoffen ingekapseld zijn in kleine microcapsules liposomen genaamd. Liposomen beschermen voedingsstoffen tegen maagzuren en verhogen de opnamesnelheid in het lichaam. Liposomen zijn onzichtbaar met het blote oog, maar kunnen worden gevoeld door een verbeterd welzijn en sneller herstel van tekorten in het lichaam.

Multivitamine sprays

Elke spray is geformuleerd om een optimale levering van voedingsstoffen te bieden en levert het actieve ingrediënt in druppeltjes van microformaat die het zachte weefsel aan de binnenkant van de wang doordringen en de essentiële voedingsstoffen afgeven aan het rijke aderstelsel eronder. Hierdoor kan de formule snel in de bloedbaan terechtkomen voor een optimale opname.

Diverse voedingssupplementen

We hebben een breed scala aan wetenschappelijk ondersteunde producten ontwikkeld, geformuleerd met pure, veilige ingrediënten van de hoogste kwaliteit van vertrouwde leveranciers. We kunnen u ook helpen met het verpakken door de beste verpakking voor uw product te selecteren en kunnen u helpen bij het verkrijgen van productregistratie bij de gezondheidsautoriteiten van de overheid.

Verpakkingsmogelijkheden

Sprays

Flacons voor sprays voor intern en extern gebruik: mondsprays, neussprays, oorsprays, huidsprays.

Flessen

Glazen en plastic flessen voor vloeibare producten: van 1,5 L, 1 L, 500 ml, 250 ml, 200 ml, 150 ml, 100 ml, 50 ml, 30 ml, 20 ml, 15 ml, 10 ml.

Potten

De plastic/glazen potten voor tabletten/capsules/poederproducten in verschillende groottes, sluitingstypen en kleuren.

Blisterverpakkingen

Grote verscheidenheid aan opties voor blisterverpakkingen.

Dozen

Volledige schaal oplossingen voor etiketten: kartonnen verpakking en sticker vervullen uw favoriete ontwerpideeën, gevolgd door de nieuwste polygrafie-technologieën.

Samenwerking

Door het streven naar efficiëntie willen we nieuwe partners aantrekken om uit te breiden naar nieuwe regio’s. Door onze ideeën samen met onze partners te ontwikkelen, geloven we dat we mensen een betere kwaliteit van leven kunnen bieden met een minimale impact op hun lichaam en het milieu.
Deze koers biedt ons een unieke identiteit en, naar onze mening, een aantrekkelijke uitnodiging voor partners om met ons samen te werken.

Innovatieve producten

Valentis heeft meer dan 250 vernieuwende producten op belangrijke therapeutische gebieden gecreëerd, vervaardigd en ontwikkeld.

Regelgevingsprocedure

Valentis biedt een volledig gamma technisch en wettelijk advies om u te helpen bij het verkrijgen van productregistratie bij de gezondheidsautoriteiten van de overheid.

Marketing support

We bieden onze partners altijd een voortdurende marketingondersteuning. We delen marketingmateriaal, de beste methodes, geven producttrainingen. Wij helpen u bij het opstellen van uw lokale marketing- en verkoopstrategie

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Meer informatie